Οδηγήστε στο δρόμο της αλλαγής Η μετάβαση από την OK TRUCKS στην IVECO CERTIFIED PRE-OWNED είναι σε εφαρμογή! Ζήστε την απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και βιωσιμότητα των οχημάτων μας δεύτερης ζωής, που υποστηρίζονται από έναν κόσμο ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Το ταξίδι σας προς τη μέγιστη αξία ξεκινά εδώ.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Τα οχήματά μας υποβάλλονται σε μια σειρά ελέγχων και επιθεωρήσεων ακολουθώντας μια καθορισμένη διαδικασία πριν διατεθούν στην αγορά. Έτσι, παρόλο που τα οχήματά μας είναι μεταχειρισμένα, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι παραλαμβάνουν οχήματα, που δεν είναι μόνο αξιόπιστα, αλλά σε άριστη κατάσταση.

120 σημεία ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων  των ακόλουθων:

 • Εσωτερικοί χώροι
 • Ηλεκτρικά / Ηλεκτρονικά συστήματα
 • Καμπίνα / Αμάξωμα
 • Πλαίσιο
 • Σύστημα πέδησης
 • Κινητήρας
 • Σύστημα καυσίμων
 • Κιβώτιο ταχυτήτων / Κιβώτιο μεταφοράς
 • Συμπλέκτης
 • Σύστημα ψύξης
 • Θέρμανση / Κλιματισμός
 • Υπερκατασκευή / Υδραυλικό Σύστημα

Κάθε πελάτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις – επίσης όσον αφορά την τιμή και την προετοιμασία του οχήματος. Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, όπως η ηλικία, τα χιλιόμετρα και τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και επισκευών, τα οχήματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες – PREMIUM, PLUS και STANDARD – προκειμένου να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών.

Το δίκτυο IVECO CERTIFIED PRE-OWNED είναι παρόν σε περισσότερες από 25 χώρες. Μια επαγγελματική ομάδα υποστηρίζει τους πελάτες μας στην επιλογή του καταλληλότερου μεταχειρισμένου φορτηγού, σύμφωνα με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, για να έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

H IVECO CERTIFIED PRE-OWNED σάς προσφέρει ένα πρόγραμμα επέκτασης Εγγύησης, που ισχύει σε όλη την Ευρώπη έως και 36 μήνες, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα παραμείνετε ήσυχοι και σίγουροι ότι το όχημά σας θα ελεγχθεί και θα επισκευαστεί από επαγγελματίες με κατάλληλες γνώσεις - δεξιότητες που αποτελούν το χαρακτηριστικό του Δικτύου Εξυπηρέτησης Μετά- την-Πώληση της IVECO.

Η επιχείρησή σας δεν σταματά ποτέ, επομένως πρέπει να βασίζεστε στο ότι το όχημά σας είναι λειτουργικό όταν το χρειάζεστε. Οι Υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν το χρόνο λειτουργίας μέσω παρακολούθησης του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, μέσω απομακρυσμένων διαγνωστικών ελέγχων, προγραμματισμό συντήρησης και επισκευής, καθώς και προληπτικών ενεργειών στο συνεργείο IVECO που προτιμάτε, όταν χρειάζεται.

Χρειάζεστε το όχημά σας να ταιριάζει απόλυτα με τις επιχειρηματικές και επιχειρησιακές σας απαιτήσεις και να αποδίδει τα μέγιστα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Η ποιότητα και η αξιοπιστία πιστοποιούνται από την IVECO μέσω των υψηλής ποιότητας γνήσιων ανταλλακτικών IVECO, τα οποία σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές γνώσεις - δεξιότητες των τεχνικών της IVECO είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί σας για την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Τα πακέτα TopCare φροντίζουν για ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Ξεκινώντας από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μέσω της ασφάλειας του οχήματος και του φορτίου, μέχρι την απόλυτη ηρεμία τόσο για τον οδηγό όσο και για το φορτηγό.

Οι υπηρεσίες μας τηλεματικής σας βοηθούν να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου, να βελτιστοποιήσετε τις διαδρομές και να βελτιώσετε το στυλ οδήγησης των οδηγών σας μέσω αναφοράς και ανάλυσης απόδοσης οχήματος, για μια πιο παραγωγική και αποδοτική επιχείρηση με χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το όχημά σας, ο διαθέσιμος επί 24ώρου χωρίς χρέωση τηλεφωνικός αριθμός των υπηρεσιών μας, είναι στη διάθεσή σας με 2000 σημεία εξυπηρέτησης στην Ευρώπη. Επιπλέον, κάθε συνεργείο IVECO μπορεί να προσφέρει γρήγορη και εύκολη βοήθεια. Έτσι, κάθε πελάτης – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται – μπορεί εύκολα να βρει μια κοντινή επαφή.

Κατανοούμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας στην επιχείρησή τους. Γι' αυτό προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για να ταιριάξουμε τις διαφορετικές ανάγκες τους, με προσέγγιση προσανατολισμένη στο μέλλον: η ανάλυση της συνεχούς εξέλιξης της αγοράς, η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και η αναζήτηση συνεργειών με ειδικούς συνεργάτες είναι το κλειδί για την υποστήριξη της επιχείρησής σας καθώς εξελίσσεται.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, η αξιόπιστη επιλογή για μια βιώσιμη δεύτερη ζωή.