ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ S-WAY MY19: BORN TO LAST

Το IVECO S-WAY προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στις οδικές μεταφορές, σχεδιασμένο να βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας του οδηγού και να επιτρέψει στον ιδιοκτήτη να λειτουργεί αποδοτικά, κερδοφόρα και με βιωσιμότητα.

Το IVECO S-WAY ανεβάζει την εμπειρία εργασίας και διαμονής του οδηγού σε νέα επίπεδα καθώς είναι σχεδιασμένο γύρω από τις ανάγκες του, παρέχοντας ένα ευρύχωρο και εργονομικό χώρο, πλούσιο σε ανέσεις και έξυπνες λειτουργικές ιδέες. Είναι φτιαγμένο για να το προτιμούν οι οδηγοί, το αγαπημένο τους σπίτι μακριά από το σπίτι.

Στις μέρες μας, όπου οι εταιρίες διανομών και οι ιδιοκτήτες φορτηγών αντιμετωπίζουν αυξανόμενο και έντονο ανταγωνισμό, το IVECO S-WAY προσφέρει μοναδική οικονομία καυσίμου και βιωσιμότητα μαζί με χαμηλό Ολικό Κόστος Ιδιοκτησίας με τεχνολογία αιχμής και προνομιακές υπηρεσίες.

Το IVECO S-WAY είναι ένα 100% συνδεδεμένο φορτηγό στην εποχή της υποστήριξης ενεργής πρόβλεψης. Η προχωρημένη συνδεσιμότητα έχει τον οδηγό σε σταθερή επαφή με τον διαχειριστή στόλου, τον έμπορο και τους ειδικούς της IVECO ώστε να μην είναι ποτέ μόνος στο δρόμο. Επίσης δίνει πρόσβαση σε πλειάδα καινοτόμων υπηρεσιών φτιαγμένων γύρω από τις ανάγκες του πελάτη, προσαρμοσμένες να κρατούν το όχημα στο δρόμο σε άριστη λειτουργία, μεγιστοποιώντας την απόδοση του στόλου.

Ανακαλύψτε τα οχήματα S-WAY, Born to last!

 

 

 

Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το IVECO S-WAY προσφέρει μια καμπίνα για κάθε αποστολή: η AS καμπίνα διανυκτέρευσης με κρεβάτι με ψηλή ή χαμηλή οροφή, η ΑΤ μεσαία καμπίνα με κρεβάτι με μεσαία ή χαμηλή οροφή και η AD καμπίνα ημέρας με χαμηλή οροφή.

 

Το IVECO S-WAY προσφέρεται σε μια πλήρη γκάμα πλαισίων, σε εκδόσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, κατάλληλα για όλες τις αποστολές – σε Δήμους και διανομές έως εναλλαγή αμαξωμάτων. Το στιβαρό και ανθεκτικό πλαίσιο είναι το αγαπημένο των υπερκατασκευαστών με την ευκολία μιας ευρείας γκάμας αμαξωμάτων που μπορεί να δεχτεί.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Η πιο μικρή λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά να μεγιστοποιεί την αεροδυναμική απόδοση του οχήματος: όλοι οι αρμοί και τα κενά έχουν κλείσει ώστε να ομαλοποιηθεί η ροή αέρα με στόχο μια σημαντική βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου.

Όλος ο χώρος του οδηγού έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει περισσότερο χώρο και εξαιρετική ορατότητα.

Η ευρύχωρη νέα καμπίνα προσφέρει όσο αποθηκευτικό χώρο θα χρειαστείς, με εργονομικά τοποθετημένα μεγάλα διαμερίσματα. Ο διαμορφωμένος επάνω χώρος έχει μια τεράστια χωρητικότητα 250 λίτρων.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ και ΠΛΗΡΗ ΦΩΤΑ LED

Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας προσφέρεται σε πλαστικό ή μικτά υλικά για να ταιριάζει σε κάθε αποστολή. Ο προφυλακτήρας πολλαπλών τμημάτων θα προστατέψει εσάς και το όχημα – και θα εξοικονομήσετε χρήματα σε εργασίες επισκευής καθώς μόνο το χτυπημένο τμήμα θα χρειαστεί αλλαγή.

Το IVECO S-WAY διαθέτει 100% μέσα – έξω full LED φωτισμό, συμπεριλαμβανομένων των φώτων όγκου. Ο νέος φωτισμός LED στο εσωτερικό της καμπίνας και στο δρόμο είναι ιδανικός για ασφαλή νυκτερινή οδήγηση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Τα οχήματά μας περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο βασισμένο σε προκαθορισμένες διαδικασίες πριν διατεθούν στην αγορά. Όλα τα μεταχειρισμένα και εγκεκριμένα από την IVECO οχήματα, επιβεβαιωμένα για τους πελάτες που τα παραλαμβάνουν, όχι μόνο είναι αξιόπιστα αλλά σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον τα S-WAY φυσικού αερίου είναι εγκεκριμένα και ελεγμένα σε εναρμόνιση με τις τοπικές νομικές απαιτήσεις.

ΑΠΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Για όλες τις εργασίες επισκευής και συντήρησης στα οχήματα χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά IVECO. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι τα οχήματα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική τους κατάσταση και ότι θα έχουν μια μεγάλη δεύτερη ζωή.

ΙΔΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Η προσφορά μας περιλαμβάνει πρόσθετες υπηρεσίες, όπως πανευρωπαϊκή κάλυψη εγγύησης, υποστήριξη για τον οδηγό και το φορτηγό, αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα και λύσεις χρηματοδότησης ή χρονομίσθωσης. Μια ομάδα επαγγελματιών είναι δίπλα στον πελάτη, ώστε να επιλέξει το πλέον κατάλληλο από ‘δεύτερο χέρι’ όχημα σύμφωνα με τη φύση εργασίας του και να έχει την καλύτερη απόδοση για τα χρήματα που έχει διαθέσει.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ